Valparna på äventyr

Nu när valparna blivit tre veckor har de inte bara varit utanför lådan vi har även hälsat på mormor Russin. Full fart är de på de små liven och de roar sig med att busa med varandra och öva sina röstresurser. Tänderna börjar verkligen komma fram så Pralin tycker det gör lite ont att ge dem mat. Men snart ska de ju börja vänjas med annan mat så hon får lite avlastning. Men än så länge tycker de allt att mamma smakar bäst.

Här kommer lite blandade bilder på de små stjärnorna.


Frida använder syrran som huvudkudde


Mormor Russin leker med lilla Vickan, ser dock ut som om hon behöver några dagar till innan hon kan vara med på leken.


Frida och Mirre övar på att slakta matta.


Avslutar med en bild på en trött liten Frida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *