Jätte Grattis Rune!!!

Man kan nästan inte tro att det är sant…Rune blir BIR i Stockholm 18 dec ! Jag hade jobbat natten och kom upp efter att ha sovit då Tomas säjer att du måste nog ringa Niklas.

-Varför då, har han placerat sig?

Kastar mej på telefonen, och helt oväntat berättar Niklas att han blivit BIR! Tur att man satt ner. Jag trodde jag skulle få hjärtinfarkt. Talade om för Niklas att det är fult att lura gammalt folk. Jag trodde att han drev med mej, men nä det var sant!

Helt underbart, önskar att jag kunnat varit med.

BOXER Antal: 28 Domare: EIKESETH ÖYSTEIN Katalognr: 1498 Not: Namn: WELLANS BORN TO RUN Ägare: EJLEGÅRD NIKLAS, GLANSHAMMAR Ring: Ring A 25 Uppfödare: NORIN BUSK ANITA, FALUN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *